Assistance

Honda Assistance – Honda Assistance Plus


Als u bij de aankoop van uw wagen resoluut voor topkwaliteit opteert, dient de dienst na verkoop vanzelfsprekend op eenzelfde hoog peil te staan.
Ook op dit vlak stelt Honda alles in het werk om zijn kwaliteitsbewuste cliënteel een service van topniveau te bieden. Daarom heeft Honda Belgium de mobiliteitsservice "HONDA ASSISTANCE" in het leven geroepen: een professionele bijstand bij pech, ongeval of diefstal in gans Europa.

HONDA ASSISTANCE IN EUROPA: 24 UUR OP 24, 7 DAGEN OP 7

De Honda producten bieden de hoogst mogelijke betrouwbaarheid, maar soms schuilt een ongeluk in een klein hoekje. Dankzij deze bijstandsformule kan u dan ook met een gerust gemoed de weg op. Gedurende 365 dagen per jaar kan u mits een eenvoudig telefoontje steeds terecht bij Honda Assistance om gebeurlijke incidenten aan uw Honda wagen het hoofd te bieden.

Honda Assistance is van toepassing tijdens de waarborgperiode:

 • Automatisch bij de 1e normale inschrijving in België of het Groothertogdom Luxemburg van een nieuwe Honda wagen, na aankoop bij een erkende Honda-verdeler in België of het Groothertogdom Luxemburg.
 • Gratis gedurende 3 jaar.

HONDA ASSISTANCE PLUS IN EUROPA

Na de garantieperiode van 3 jaarkan uw erkende Honda verdeler een verlenging van Honda Assistance van telkens 12 maanden toekennen aan uw Honda wagen die onderhouden wordt door een erkende Honda-verdeler volgens de Honda onderhoudsspecificaties.
In dat geval spreken we van Honda Assistance Plus.

Met Honda Assistance Plus is uw wagen in goede handen!

Dit pakket is beschikbaar na een onderhoud van uw Honda wagen bij een erkend Honda-verdeler voor de luttele prijs van € 59 in plaats van de reële marktwaarde van een bijstanddienst met vervangwagen, welk de dag van vandaag € 157 op jaarbasis bedraagt.

Kortom, een jaar opnieuw zorgeloos rijden, los van de leeftijd van de wagen, het aantal kilometers van de wagen, en geniet u van een zeer ruime merkbijstand die u zelfs helpt bij pannes veroorzaakt door eigen fout (verkeerde brandstof, verlies van sleutels …).

Honda Assistance Plus is niet omzetbaar in geld.


HONDA ASSISTANCE & HONDA ASSISTANCE PLUS – INHOUD
De mobiliteitsservice maakt deel uit van het Honda rijplezier!

IN BELGIË & GROOTHERTOGDOM LUXEMBURG

 • Bijstand voor uw Honda wagen
 • Pechverhelping ter plaatse, 24 uur op 24 bij immobilisatie door:
 • Panne, incl. lekke band, sleutelverlies, foute keuze van brandstof, brand en vandalisme
 • Ongeval
 • Diefstal of poging tot diefstal.
 • Vervangwagen (enkel geldig bij pech)
 • Slepen na pech of ongeval: kan uw wagen niet ter plaatse binnen een redelijke termijn rijklaar gemaakt worden, vervoert Honda Assistance uw wagen naar een erkende Honda-verdeler.
IN EUROPA : ongeacht waar u bent in Europa. In alle Europese landen zoals geldig aangeduid op uw groene kaart van de verzekering.
 • Slepen : Indien uw wagen na pech of ongeval ter plaatse niet hersteld kan worden, dan wordt hij naar de dichtstbijzijnde Honda-verdeler gesleept. Indien er binnen een straal van 100 km geen Honda-verdeler gevestigd zou zijn, wordt uw wagen naar een erkende garage gesleept.
 • Herstelling : Afhankelijk van de termijn waarbinnen uw wagen rijklaar gemaakt kan worden (binnen 2 werkdagen of meer), zorgt Honda Assistance voor o.a.: verzenden van wisselstukken, tussenkomst in kosten voor overnachting of vervangwagen, repatriëring van de wagen, terugreis inzittenden…

 

Contacteer Honda Assistance op het nummer +32 (0)3 253 68 58.